Kochać, to nie znaczy patrzeć na siebie nawzajem, lecz patrzeć razem w tym samym kierunku.
Antoine de Saint Exupery
Bal Walentynkowy w Karczmie Trzy Dęby
18.02.2017 godz. 20:00
Karczma Trzy Dęby ma zaszczyt zaprosić na ostatkowy Bal Walentynkowy. Nasze potrawy
na pewno wpadną w Państwa gusta, a DJ przygotuje świetną muzykę przy której będziecie bawić się wyśmienicie. Kelnerzy zadbają o należytą obsługę, a wszystko po to, aby zapewnić noc pełną wrażeń. Nie zabraknie szalonej muzyki oraz konkursów.
Menu:
Zupa
Staropolski żurek na wędzonce z białą kiełbasą podany z jajkiem
Danie główne:
Roladka z indyka faszerowana szynką parmeńską i suszonymi pomidorami polana sosem serowym podana z pieczonymi ziemniakami i kompozycją sałat
Przekąski:
Półmisek pieczystych mięs(karkówka,boczek,pasztet ze śliwką)
Śledzik po wiejsku
Pieczone pałki w chrupiącej skórce
Posiekane avokado z mozarellą i pomidorami
Roladki wieprzowe faszerowane szpinakiem i pomidorami
Udka faszerowane farszem drobiowo - wieprzowym
Mini tortille faszerowane wieprzowiną, kukurydzą i fasolą
Roladki drobiowe faszerowane owocami
Sałatka grecka
Sałatka caprese
Pieczywo
Bufet deserowy:
Babeczki owocowe
Owoce
Ciasto włoskie
Około 23.30 podamy barszczyk z pasztecikiem
Napoje
Kawa(bez ograniczeń)
Herbata(bez ograniczeń)
Woda niegazowana (bez ograniczeń)
Sok (bez ograniczeń)
Rezerwacja pod numerem: 692-436-523, 784-057-384 lub e-mail:karczma@karczmatrzydeby.pl
Koszt 120zł/os
Start godz.20.00
Alkohol we własnym zakresie
Antoine de Saint Exupery
Bal Walentynkowy w Karczmie Trzy Dęby
18.02.2017 godz. 20:00
Karczma Trzy Dęby ma zaszczyt zaprosić na ostatkowy Bal Walentynkowy. Nasze potrawy
na pewno wpadną w Państwa gusta, a DJ przygotuje świetną muzykę przy której będziecie bawić się wyśmienicie. Kelnerzy zadbają o należytą obsługę, a wszystko po to, aby zapewnić noc pełną wrażeń. Nie zabraknie szalonej muzyki oraz konkursów.
Menu:
Zupa
Staropolski żurek na wędzonce z białą kiełbasą podany z jajkiem
Danie główne:
Roladka z indyka faszerowana szynką parmeńską i suszonymi pomidorami polana sosem serowym podana z pieczonymi ziemniakami i kompozycją sałat
Przekąski:
Półmisek pieczystych mięs(karkówka,boczek,pasztet ze śliwką)
Śledzik po wiejsku
Pieczone pałki w chrupiącej skórce
Posiekane avokado z mozarellą i pomidorami
Roladki wieprzowe faszerowane szpinakiem i pomidorami
Udka faszerowane farszem drobiowo - wieprzowym
Mini tortille faszerowane wieprzowiną, kukurydzą i fasolą
Roladki drobiowe faszerowane owocami
Sałatka grecka
Sałatka caprese
Pieczywo
Bufet deserowy:
Babeczki owocowe
Owoce
Ciasto włoskie
Około 23.30 podamy barszczyk z pasztecikiem
Napoje
Kawa(bez ograniczeń)
Herbata(bez ograniczeń)
Woda niegazowana (bez ograniczeń)
Sok (bez ograniczeń)
Rezerwacja pod numerem: 692-436-523, 784-057-384 lub e-mail:karczma@karczmatrzydeby.pl
Koszt 120zł/os
Start godz.20.00
Alkohol we własnym zakresie