Celebruj z nami dzień francuskiej kuchni w Winestone! 21. marca w wybranych restauracjach na całym świecie, specjalnie przygotowana kolacja będzie hołdem dla wyśmienitej francuskiej sztuki kulinarnej, dla jej odkrywczego charakteru.
Podobne wydarzenia
piątek, godz. 18:00
Gdańsk,
Centrum Filmowe UG
bilety 15 zł
ulgowy 10 zł
ulgowy 10 zł
środa, godz. 20:30
Gdynia,
Gdyńskie Centrum Filmowe
bilety 24 zł
ulgowy 19 zł
ulgowy 19 zł
Specjalne menu degustacyjne:
Przegrzebki / Pomidory/ Wędzona słonina/Lubczyk
Ośmiornica/ Kaszanka/ Chorizo/ Krwawnik
Foie gras/ Śliwka/ Marsala/Jałowiec
Serca kacze/ Skorzonera/ Kałamarnica/Nasturcja
Camembert/ Marmolada Figowa/Kardamon/ Bagietka
Beza/ Gorzka czekolada/Martell/ Palone masło
Szef Kuchni Łukasz Miecznikowski
tel. do rezerwacji 694 425 244
Przegrzebki / Pomidory/ Wędzona słonina/Lubczyk
Ośmiornica/ Kaszanka/ Chorizo/ Krwawnik
Foie gras/ Śliwka/ Marsala/Jałowiec
Serca kacze/ Skorzonera/ Kałamarnica/Nasturcja
Camembert/ Marmolada Figowa/Kardamon/ Bagietka
Beza/ Gorzka czekolada/Martell/ Palone masło
Szef Kuchni Łukasz Miecznikowski
tel. do rezerwacji 694 425 244