• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Karnawał na Pokładzie

mar 31

niedziela, godz. 23:00

Gdańsk,
bilety 40 zł
przedsprzedaż 30 zł

w każdą sobotę (do 28.12), godz. 22:00

Gdynia,
Wstęp wolny
Zapraszamy serdecznie na zabawę karnawałową w Klubie Pokład!

Podczas imprezy czekają na Państwa wyśmienite atrakcje, bogate i urozmaicone menu Szefa Kuchni oraz przede wszystkim niepowtarzalna atmosfera. Na parkiecie poprowadzi Państwa charyzmatyczny i porywający DJ, który sprawi, że będziecie tańczyć do białego rana!


Menu I 10 osób

Alkohole i Napoje
- 4 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 4l Napoi bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata

Zimne Zakąski 
(serwowane na półmiskach):
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami 10x40g
- morele w otulinie boczku 10x40g
- bruschetta z pomidorami i parmezanem 10x50g
- roladka naleśnikowa nadziewana szpinakiem i kremowym serkiem 10x40g
- tatar z łososia w otulinie ogórka podany na pumperniklu 10x40g
2 x duża deska smakołyków zawierająca sery, wędliny, kabanosy, smalec, ogórki kiszone, pastę twarogową oraz pieczywo

Zupa 
(serwowana po północy):
- barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym

Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 70zł brutto od osoby.

Menu nr II dla 10 osób

Alkohole/Napoje
- 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napoi bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata

Zimne Zakąski 
(serwowane na półmiskach):
- puszysta terrina z indyka z orzechami 10x40g
- pieczony schab ze śliwką marynowany w białym winie 10x50g
- pierś z indyka nadziewana szpinakiem i serem feta 10x50g
- pierożki z ciasta francuskiego z farszem jarskim 10x40g
- pstrąg wędzony w musie chrzanowym w ogórku 10x40g
- tatar z łososia w otulinie ogórka podany na pumperniklu 10x40g
*do zakąsek podajemy pieczywo

Sałatka
- sałatka z grillowanym kurczakiem w musztardowym dressingu 11x120g

Danie główne
- roladki z indyka nadziewane szpinakiem na sosie śmietanowym z zielonym pieprzem w towarzystwie ziemniaczków puree oraz sałatki z sosem winegret

Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 100zł brutto od osoby.

Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości

Rezerwacje:
Katarzyna Demkowicz 
tel.: +48 730 163 415 
e-mail: kdemkowicz@atutnr.pl 

Dorota Richert 
tel.: +48 500 118 897
e-mail: drichert@atutnr.pl

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    70 zł
od 70 zł / osoba

Opinie