Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 23:00
Gdańsk,
Crackhouse
bilety 40 zł
przedsprzedaż 30 zł
przedsprzedaż 30 zł
w każdą sobotę (do 28.12), godz. 22:00
Gdynia,
Tawerna
Wstęp wolny
Zapraszamy serdecznie na zabawę karnawałową w Klubie Pokład!
Podczas imprezy czekają na Państwa wyśmienite atrakcje, bogate i urozmaicone menu Szefa Kuchni oraz przede wszystkim niepowtarzalna atmosfera. Na parkiecie poprowadzi Państwa charyzmatyczny i porywający DJ, który sprawi, że będziecie tańczyć do białego rana!
Menu I 10 osób
Alkohole i Napoje
- 4 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 4l Napoi bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata
Zimne Zakąski
(serwowane na półmiskach):
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami 10x40g
- morele w otulinie boczku 10x40g
- bruschetta z pomidorami i parmezanem 10x50g
- roladka naleśnikowa nadziewana szpinakiem i kremowym serkiem 10x40g
- tatar z łososia w otulinie ogórka podany na pumperniklu 10x40g
2 x duża deska smakołyków zawierająca sery, wędliny, kabanosy, smalec, ogórki kiszone, pastę twarogową oraz pieczywo
Zupa
(serwowana po północy):
- barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 70zł brutto od osoby.
Menu nr II dla 10 osób
Alkohole/Napoje
- 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napoi bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata
Zimne Zakąski
(serwowane na półmiskach):
- puszysta terrina z indyka z orzechami 10x40g
- pieczony schab ze śliwką marynowany w białym winie 10x50g
- pierś z indyka nadziewana szpinakiem i serem feta 10x50g
- pierożki z ciasta francuskiego z farszem jarskim 10x40g
- pstrąg wędzony w musie chrzanowym w ogórku 10x40g
- tatar z łososia w otulinie ogórka podany na pumperniklu 10x40g
*do zakąsek podajemy pieczywo
Sałatka
- sałatka z grillowanym kurczakiem w musztardowym dressingu 11x120g
Danie główne
- roladki z indyka nadziewane szpinakiem na sosie śmietanowym z zielonym pieprzem w towarzystwie ziemniaczków puree oraz sałatki z sosem winegret
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 100zł brutto od osoby.
Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości
Rezerwacje:
Katarzyna Demkowicz
tel.: +48 730 163 415
e-mail: kdemkowicz@atutnr.pl
Dorota Richert
tel.: +48 500 118 897
e-mail: drichert@atutnr.pl
Podczas imprezy czekają na Państwa wyśmienite atrakcje, bogate i urozmaicone menu Szefa Kuchni oraz przede wszystkim niepowtarzalna atmosfera. Na parkiecie poprowadzi Państwa charyzmatyczny i porywający DJ, który sprawi, że będziecie tańczyć do białego rana!
Menu I 10 osób
Alkohole i Napoje
- 4 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 4l Napoi bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata
Zimne Zakąski
(serwowane na półmiskach):
- roladka drobiowa nadziewana pieczarkami 10x40g
- morele w otulinie boczku 10x40g
- bruschetta z pomidorami i parmezanem 10x50g
- roladka naleśnikowa nadziewana szpinakiem i kremowym serkiem 10x40g
- tatar z łososia w otulinie ogórka podany na pumperniklu 10x40g
2 x duża deska smakołyków zawierająca sery, wędliny, kabanosy, smalec, ogórki kiszone, pastę twarogową oraz pieczywo
Zupa
(serwowana po północy):
- barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 70zł brutto od osoby.
Menu nr II dla 10 osób
Alkohole/Napoje
- 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała
- 5l Napoi bezalkoholowych
- 10 x Kawa/herbata
Zimne Zakąski
(serwowane na półmiskach):
- puszysta terrina z indyka z orzechami 10x40g
- pieczony schab ze śliwką marynowany w białym winie 10x50g
- pierś z indyka nadziewana szpinakiem i serem feta 10x50g
- pierożki z ciasta francuskiego z farszem jarskim 10x40g
- pstrąg wędzony w musie chrzanowym w ogórku 10x40g
- tatar z łososia w otulinie ogórka podany na pumperniklu 10x40g
*do zakąsek podajemy pieczywo
Sałatka
- sałatka z grillowanym kurczakiem w musztardowym dressingu 11x120g
Danie główne
- roladki z indyka nadziewane szpinakiem na sosie śmietanowym z zielonym pieprzem w towarzystwie ziemniaczków puree oraz sałatki z sosem winegret
Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 100zł brutto od osoby.
Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości
Rezerwacje:
Katarzyna Demkowicz
tel.: +48 730 163 415
e-mail: kdemkowicz@atutnr.pl
Dorota Richert
tel.: +48 500 118 897
e-mail: drichert@atutnr.pl