Podobne wydarzenia
sobota - niedziela, godz. 20:00
Gdańsk,
Wykrzyknik akademia zabawy
bilety 120 zł
niedziela, godz. 13:00
Gdańsk,
ul. Spacerowa 65
bilety 30 zł
XV Maskowy Bal Karnawałowy
Sympatyków Wyspy Sobieszewskiej
25.02.2017 godz. 19.00 - 3.00
Zapraszamy na Maskowy Bal Karnawałowy. Dobrą zabawę na parkiecie zapewni trzy osobowy zespół z muzyką na żywo. Podczas całego wieczoru o Państwa podniebienia dbać będą profesjonaliści z Szefem kuchni Sławomirem Sieg na czele. W programie: konkurs wiedzy o wyspie, prezentacja multimedialna "Sobieszewo na starych pocztówkach", wspólne śpiewy, niezapomniana zabawa do białego rana oraz konkurs najpiękniejszej maski.
Menu
Kolacja 4-daniowa serwowana
Przystawka: Carpaccio z pieczonego buraka z rukolą, orzechami, owczym serem i marynowaną gęsią skropione balsamicznym kremem
Zupa: Pikantny bulion z wołowymi kołdunami
Danie główne: Polędwiczka wieprzowa faszerowana suszonymi grzybami pieczona w cieście francuskim, sos Bernais, puree ziemniaczano- pietruszkowe i marynowana dynia z imbirem
Deser: Mus mascarpone z biszkoptem i sosem malinowym
Napoje oraz alkohol
Butelka wódki 0,5l lub wina 0,7l na 4 osoby
Sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda mineralna, coca-cola
Kawa, herbata
Bufet z zakąskami
Wędzonki z własnej wędzarni
Pasztet z dzika
Tatar wołowy z klasycznymi dodatkami
Rulonik duński z musem serowym
Topenada prowansalska na grzance
Pstrąg pod cytrynową galaretką
Sałatka z brokuł z kozim serem i rukolą
Marynaty żuławskie
Bufet słodki
Ciastka koktajlowe
Rogaliki z nadzieniem wiśniowym
Danie ciepłe po północy
Węgierska zupa gulaszowa z ciepłą bułką
Informacje i rezerwacje: tel. (58) 30 80 999, e-mail: catering@hotelbartan.pl www.hotelbartan.pl
Sympatyków Wyspy Sobieszewskiej
25.02.2017 godz. 19.00 - 3.00
Zapraszamy na Maskowy Bal Karnawałowy. Dobrą zabawę na parkiecie zapewni trzy osobowy zespół z muzyką na żywo. Podczas całego wieczoru o Państwa podniebienia dbać będą profesjonaliści z Szefem kuchni Sławomirem Sieg na czele. W programie: konkurs wiedzy o wyspie, prezentacja multimedialna "Sobieszewo na starych pocztówkach", wspólne śpiewy, niezapomniana zabawa do białego rana oraz konkurs najpiękniejszej maski.
Menu
Kolacja 4-daniowa serwowana
Przystawka: Carpaccio z pieczonego buraka z rukolą, orzechami, owczym serem i marynowaną gęsią skropione balsamicznym kremem
Zupa: Pikantny bulion z wołowymi kołdunami
Danie główne: Polędwiczka wieprzowa faszerowana suszonymi grzybami pieczona w cieście francuskim, sos Bernais, puree ziemniaczano- pietruszkowe i marynowana dynia z imbirem
Deser: Mus mascarpone z biszkoptem i sosem malinowym
Napoje oraz alkohol
Butelka wódki 0,5l lub wina 0,7l na 4 osoby
Sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda mineralna, coca-cola
Kawa, herbata
Bufet z zakąskami
Wędzonki z własnej wędzarni
Pasztet z dzika
Tatar wołowy z klasycznymi dodatkami
Rulonik duński z musem serowym
Topenada prowansalska na grzance
Pstrąg pod cytrynową galaretką
Sałatka z brokuł z kozim serem i rukolą
Marynaty żuławskie
Bufet słodki
Ciastka koktajlowe
Rogaliki z nadzieniem wiśniowym
Danie ciepłe po północy
Węgierska zupa gulaszowa z ciepłą bułką
Informacje i rezerwacje: tel. (58) 30 80 999, e-mail: catering@hotelbartan.pl www.hotelbartan.pl