kalendarz

maj»
PnWtSrCzPtSoNd
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Konkurs

Mamy dla was 22
nagrody w konkursach.

Szukajcie mewy mewa na liście wydarzeń.

Logo Grupy LOTOS Konkurs Odpowiedzialny biznes
w obiektywie

Hood - archiwum wiadomości

Data publikacji:
do (format daty rrrr-mm-dd)

Przeglądasz archiwum artykułów w kategorii Rozrywka.

Przejdź do archiwum wszystkich kategorii.

rss - rozrywka

Znaleziono 4 artykuły

• Post przegrywa walkę z karnawałem?

6 kwietnia 2012   (163 opinie)

Post przegrywa walkę z karnawałem? Coraz bardziej zauważalny staje się trend organizowania imprez klubowych w czasie - dotąd martwych imprezowo - Triduum Paschalnego i Wielkiej Nocy. Czyżby kościelne święto zaczęło przegrywać z żądzą rozrywki? Czasy się zmieniają. Święta kościelne, które narzucały formę spędzania czasu wolnego, zdają się odchodzić w niepamięć. Oczywiście o Wielkanocy pamiętamy, ale...

• Irlandka przywiozła święta do Gdańska wideo

3 grudnia 2010   (19 opinii)

Irlandka przywiozła święta do Gdańska Wszyscy, którzy wytrwale opierali się świątecznej atmosferze, po wysłuchaniu tego koncertu musieli się poddać. Moya Brennan, wokalistka zespołu Clannad, prosto z Irlandii przywiozła do Gdańska świąteczną atmosferę. Jak się okazało, bardzo bliską klimatowi naszych świąt. Nie bez znaczenia było miejsce czwartkowego koncertu irlandzkiej śpiewaczki. Kościół św. Mikołaja w...

• Kapłanka irlandzkiego folku w Gdańsku

17 sierpnia 2010   (6 opinii)

Kapłanka irlandzkiego folku w Gdańsku "Sądzę, że Moya ma najwspanialszy głos, jakiego ludzkie ucho mogło kiedykolwiek doświadczyć" - tak lider U2 Bono wypowiada się o wokalistce irlandzkiej grupy Clannad. Moya Brennan wystąpi 2 grudnia w gdańskim Kościele św. Mikołaja. To jej druga wizyta w Trójmieście. Wraz z zespołem Clannad wystąpiła już raz w 2008 roku w Operze Leśnej w Sopocie. Dla miłośników muzyki...

• Kevin Costner na koncercie w Gdyni!

17 grudnia 2009   (117 opinii)

Kevin Costner na koncercie w Gdyni! To nie pomyłka. Chociaż znamy go przede wszystkim z ról filmowych, w marcu przyszłego roku słynny aktor zagra w Gdyni ze swoim zespołem Modern West. Jest jednym z najpopularniejszych amerykańskich aktorów. Był nagradzany Oskarami, Złotym Globem, nagrodami MTV czy innymi wyróżnieniami zarówno za role filmowe, ale też reżyserię i produkcję. Najbardziej zasłynął występując w...