Goût de France / Good France: 2000 restauracji w różnych zakątkach świata, tego samego dnia, 21 marca 2017, będą celebrować francuską sztukę kulinarną. Od 3 lat, restauracja Cyrano et Roxane ma zaszczyt uczestniczyć w tym prestiżowym wydarzeniu. Oto wykwintne menu skomponowane na tę okazję (wina w cenie menu).
Podobne wydarzenia
środa - czwartek
Bielkówko Kolbudy,
Browar AMBER sp.o.o.
Wstęp wolny
niedziela, godz. 12:00 - 16:00
Sopot,
Lentre Villes
bilety 190 zł
ulgowy 95 zł
ulgowy 95 zł
Apéritif :Małże świętego Jakuba, puree z czarnych oliwek z nutą pomarańczy, chrupki z chorizo
AOC Champagne - Moutard - Grande réserve
Łosoś gravlax à la Cyrano, jaja przepiórcze z buraczkami, sos chrzanowy i kulki z ogórka
AOC Languedoc - Le Grand Mayol - 2014
Polędwica z jelenia z musztardą starofrancuską, marchewkowe mousseline, podsmażane na złoto pory i chipsy z bekonu
AOC Gigondas - 2013
Deska serów z dodatkami « Francja - Polska »
galaretka z papryczką Piment d'Espelette
Chutney ze śliwek i orzechów
Marmolada z pomarańczy
AOC Cahors - Cuvée spéciale du Gd Echanson - 2012
Ciasto "parfait" z wytrawnej czekolady z Madagaskaru z nutą owoców leśnych, sorbet malinowy na kruszonce i suszone maliny
AOP Maury - 2009
Warto dokonać rezerwacji stolika już dziś, mamy tylko 20 miejsc
Booking 660 759 594 or cyrano.roxane.pl@gmail.com
Menu : 250 zł / osobę
AOC Champagne - Moutard - Grande réserve
Łosoś gravlax à la Cyrano, jaja przepiórcze z buraczkami, sos chrzanowy i kulki z ogórka
AOC Languedoc - Le Grand Mayol - 2014
Polędwica z jelenia z musztardą starofrancuską, marchewkowe mousseline, podsmażane na złoto pory i chipsy z bekonu
AOC Gigondas - 2013
Deska serów z dodatkami « Francja - Polska »
galaretka z papryczką Piment d'Espelette
Chutney ze śliwek i orzechów
Marmolada z pomarańczy
AOC Cahors - Cuvée spéciale du Gd Echanson - 2012
Ciasto "parfait" z wytrawnej czekolady z Madagaskaru z nutą owoców leśnych, sorbet malinowy na kruszonce i suszone maliny
AOP Maury - 2009
Warto dokonać rezerwacji stolika już dziś, mamy tylko 20 miejsc
Booking 660 759 594 or cyrano.roxane.pl@gmail.com
Menu : 250 zł / osobę