Celebruj z nami dzień francuskiej kuchni w Winestone! 21. marca w wybranych restauracjach na całym świecie, specjalnie przygotowana kolacja będzie hołdem dla wyśmienitej francuskiej sztuki kulinarnej, dla jej odkrywczego charakteru.
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 14:00 - 18:00
Gdańsk,
Radisson BLU Hotel
bilety 180 zł
ulgowy 100 zł
ulgowy 100 zł
niedziela, godz. 13:00
Sopot,
Sofitel Grand Sopot
bilety 250 zł
Tego dnia od godziny 16.00 we wszystkich restauracjach dostępne będzie menu degustacyjne składające się ze specjalnie przygotowanych zestawień:
· Przegrzebki / Pomidory / Wędzona słonina / Lubczyk
· Ośmiornica / Kaszanka/ Seler / Krwawnik
· Foie gras / Śliwka/ Marsala /Jałowiec
· Serca kacze/ Skorzonera/ Kałamarnica/Nasturcja
· Camembert / Marmolada Figowa/ Kardamon/ Bagietka
· Beza/ Gorzka czekolada /Martell / Palone masło
Szef Kuchni Marek Dąbkowski
tel. do rezerwacji 48 300 24 84
· Przegrzebki / Pomidory / Wędzona słonina / Lubczyk
· Ośmiornica / Kaszanka/ Seler / Krwawnik
· Foie gras / Śliwka/ Marsala /Jałowiec
· Serca kacze/ Skorzonera/ Kałamarnica/Nasturcja
· Camembert / Marmolada Figowa/ Kardamon/ Bagietka
· Beza/ Gorzka czekolada /Martell / Palone masło
Szef Kuchni Marek Dąbkowski
tel. do rezerwacji 48 300 24 84